Om oss

TilForDeg AS ønsker å levere mat og service med mening og tilpasse oss kundenes behov og ønsker gjennom nært samarbeid. Vi har lang erfaring med å arrangere ulike arrangementer og tar hånd om alt fra mat og drikke til underholdning og transport.

Våre hovedprinsipper inkluderer personlig service, trygghet, variasjon, riktig ernæring, økonomi, trivsel, fleksibilitet, begeistring, tilstedeværelse og det lille ekstra. Vi er en liten kantineoperatør, men har store ambisjoner for våre leveranser og fokuserer på å tilby en helhetlig opplevelse.

Vi ivaretar all nødvendig dokumentasjon og innmeldinger til offentlige etater som Mattilsynet og kommunen. Vi har også nødvendige sikkerhetsklareringer, godkjenninger og serveringsbevillinger på plass.

Kjernen

Kjernen i TilForDegs tilbud er mat og drikke som dekker alle gjesters behov for smakfulle og næringsrike måltider. Vår filosofi er å tilby en moderne og tiltalende kantine med et variert utvalg som passer til alle spisevaner.

Vi fokuserer på å gi kundene energi og næringsstoffer de trenger i hverdagen, og jobber tett med dem for å forstå deres behov og ønsker. Vi tilbyr mindre utvalg hver dag, men med større variasjon, og sørger for at basisprodukter er tilgjengelige daglig.

Vi benytter friske urter, frukt og grønt for et levende miljø og frister kundene til et sunnere kosthold. Gjennom månedlige tema aktiviteter oppfordrer vi kundene til å velge sunne alternativer.

Vi fremhever sunne og næringsrike produkter med tydelig merking og næringsdeklarasjoner. Vårt driftskonsept tar utgangspunkt i et godt, variert kosthold basert på anbefalinger fra norske ernæringsmyndigheter, noe som innebærer mindre salt og fett i maten.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret for kokkfag i Oslo/Akershus og serverer mat tilpasset alle kunder, uavhengig av livssituasjon, allergier, sykdom eller religion. Vi tilbyr spesialtilpassede varmretter, som vegetarretter, saltredusert mat, laktosefrie retter, glutenfrie retter og veganske retter.

Vår produksjon fokuserer på å gjøre typiske mindre sunne retter sunnere, noe som gir et godt og variert kosthold i tråd med norske ernæringsmyndigheters anbefalinger.