Hva vi tilbyr

Tilpasset deg

TilForDeg leverer varierte og næringsrike kantinemåltider tilpasset dine behov. Vi tilbyr et balansert utvalg av varme og kalde retter, inkludert grønnsaker, salater, kjøtt og fisk. Mot helgen serverer vi også taco, pizza og burger som spennende alternativer.

Våre hjemmelagde supper er basert på sesongens råvarer og serveres med et utvalg av ferskt brød. Salatbaren byr på et rikt utvalg av grønnsaker, belgvekster og proteinkilder som linser, bønner og oster, samt hjemmelagde dressinger og oljer.

Frokosttilbudet vårt er enkelt og næringsrikt, med et variert utvalg av pålegg, inkludert kjøkkenlagde syltetøy og påleggssalater.

Vi tilbyr også et utvalg av drikkevarer, hovedsakelig basert på vann, samt et variert utvalg av frukt og grønnsaker for et sunt og velsmakende tilskudd til måltidet.

Med TilForDeg får du en kantine opplevelse med fokus på kvalitet, variasjon og næringsrik mat.

Moderne og tilpasset kantine

Kjernen i TilForDegs tilbud er mat og drikke som dekker alle gjesters behov for smakfulle og næringsrike måltider. Vår filosofi er å tilby en moderne og tiltalende kantine med et variert utvalg som passer til alle spisevaner.

Vi fokuserer på å gi kundene energi og næringsstoffer de trenger i hverdagen, og jobber tett med dem for å forstå deres behov og ønsker. Vi tilbyr mindre utvalg hver dag, men med større variasjon, og sørger for at basisprodukter er tilgjengelige daglig.

Vi benytter friske urter, frukt og grønt for et levende miljø og frister kundene til et sunnere kosthold. Gjennom månedlige tema aktiviteter oppfordrer vi kundene til å velge sunne alternativer.

Vi fremhever sunne og næringsrike produkter med tydelig merking og næringsdeklarasjoner. Vårt driftskonsept tar utgangspunkt i et godt, variert kosthold basert på anbefalinger fra norske ernæringsmyndigheter, noe som innebærer mindre salt og fett i maten.

Vi samarbeider med Opplæringskontoret for kokkfag i Oslo/Akershus og serverer mat tilpasset alle kunder, uavhengig av livssituasjon, allergier, sykdom eller religion. Vi tilbyr spesialtilpassede varmretter, som vegetarretter, saltredusert mat, laktosefrie retter, glutenfrie retter og veganske retter.

Vår produksjon fokuserer på å gjøre typiske mindre sunne retter sunnere, noe som gir et godt og variert kosthold i tråd med norske ernæringsmyndigheters anbefalinger.

Sesongmeny og temadager

Sesongmeny og temadager er viktige elementer i vårt konsept for å skape et attraktivt mat- og miljøtilbud som reflekterer hver årstid. Vi tilbyr varierte tema aktiviteter knyttet til høytider, sesonger, sportsbegivenheter og merkedager. Eksempler på temaer inkluderer:

• Plantebaserte alternativer til tradisjonelle kjøttprodukter
• Havets delikatesser
• Bondens marked
• Høytider og nasjonale merkedager
• Grilldager og eventuelle grillkurs på kveldstid

Vi gjennomfører aktiviteter regelmessig for å tilby variasjon i løpet av året. Personalet er ansvarlig for å gjennomføre aktivitetene på stedet. Vår julebuffet er kjent for å være rikholdig, og gjestene kan nyte et stort utvalg av retter.

Vi markerer også mat merkedager som:

• Vaffeldagen (25. mars)
• Kakedagen (8. april)
• Fårikålens dag (siste torsdag i september)
• Verdens brøddag (16. oktober)
• I tillegg feirer vi dager som Fastelavn og Lucia.

Møtemat

Møtemat er en viktig del av driften for møter og arrangementer. Vi tilbyr et bredt utvalg av både kalde og varme retter med fokus på sunnhet og energi. Vårt «energimat»-konsept inkluderer fruktfat med frukt, nøtter og sunne dressinger som vaniljekesam for møterom.

Lunsjmenyen består av et variert utvalg av fisk, kjøtt, friske salater og grønnsaker. Møtemat må bestilles innen kl. 13:00 siste virkedag før levering, enten via e-post eller direkte i kantinen.

For bestillinger på samme dag vil vi kunne levere møtemat, men menyen vil bli bestemt av oss. Mat til større lunsjer, middager og arrangementer produseres på et annet kjøkken som vi disponerer.

Overtidsmat

Overtidsmat tilpasses bestilling og kundenes behov. Vi tilbyr både overskuddsmat fra lunsj og møteservering, samt kalde og varme retter etter ønske. Pizza og supper er populære i mørketiden, mens proteinrike salater er foretrukket i lysere perioder. Vi skreddersyr utvalget basert på sesong og kundenes ønsker.

Vi ønsker også å være den foretrukne leverandøren av mat og drikke for møter, kurs, arrangementer og selskaper som involverer bruk av kantine og kjøkken hos oppdragsgiver. Dette inkluderer jubileer, private arrangementer og besøk.

Ved arrangementer utenfor normal drift og åpningstid benytter vi oss av lokalkjent personale i kombinasjon med andre ressurser, avhengig av behov og kompleksitet. Vi har tilgang til både servitører og ekstra kokker ved behov.